Declarații după SC Bacău – Rapid CFR Suceava 1-1 / Marin Barbu acuză arbitrajul, Ion Buzoianu a văzut un meci de Liga a II-a


Marin Barbu: ”Era greu să câștigăm cu un asemenea arbitraj, care ne-a îngălbenit la fiecare fault. La faza golului lor nici n-a fost fault, faultul trebuie să-l fluiere centralul, nu să dea asistentul din steag. Primele două cartonașe galbene ni le-a dat exact jucătorilor care mai aveau 3. În plus, la o lovitură liberă în prima repriză, Semeghin a bătut înainte de fluierul arbitrului și după regulament trebuia să primească galben, iar în repriza secundă l-ar fi primit pe al doilea și era eliminat. În orice caz, cel puțin pentru repriza a doua n-am ce să le reproșez băieților, am dominat și în 10 oameni iar dacă eram puțin mai atenți puteam să câștigăm. Un punct e un punct, campionatul merge înainte și e bine că n-am pierdut, dacă am fi pierdut azi, lucrurile se complicau.”

Ion Buzoianu (antrenor secund Rapid CFR Suceava): ”A fost un joc de Liga a II-a, între două echipe care nu întâmplător ocupă locurile fruntașe ale clasamentului.Știam că jocul va fi foarte greu și a fost un meci de luptă, de angajament. Gazdele au avut un final de joc foarte bun, în timp ce la noi au apărut unele greșeli în apărarea imediată care nu întâmplător s-au soldat cu golul primit. Mă bucur că jucătorii și-au văzut de joc și încă o dată categorisesc meciul drept unul din cele mai bune de până acum. Suntem mulțumiți de punctul câștigat, fiindcă pe final am fost dominați, dar fotbalul greșeala așteaptă și Bacăul n-a înscris întâmplător. Cred că arbitrajul a fost bun, chiar dacă au existat unele erori pe care Marin Barbu le-a acuzat. Consider că șansele la promovare rămân de 50-50.”

2 comentarii la „Declarații după SC Bacău – Rapid CFR Suceava 1-1 / Marin Barbu acuză arbitrajul, Ion Buzoianu a văzut un meci de Liga a II-a”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.