Derby-ul promovării în Liga a II-a se joacă pe ”Letea” (SC Bacău – Rapid CFR Suceava, marți ora 17, live text pe Sport.Bacaul.Ro)


Marți de la ora 17 e mare meci mare pe stadionul ”Letea” din Bacău. Se vor duela primele două clasate din seria I a Ligii a III-a la fotbal, într-o partidă care va cântări greu în ecuația promovării în eșalonul secund. Rapid CFR Suceava vine din postura de lideră și însoțită de un autocar de suporteri, hotărâtă să plece de la Bacău cu toate punctele și cu promovarea în buzunar.
De partea cealaltă, cuvântul de ordine în tabăra băcăuană e victoria, orice alt rezultat plasându-i pe suceveni în postura de favoriți. Desigur, o condiție esențială pentru obținerea celor 3 puncte este introducerea obiectului rotund în poarta adversă, fiindcă la Dorohoi băieții lui Marin Barbu și-au cam bătut joc de ocazii și s-au întors acasă cu coada între picioare.
Păcat că un meci cu o asemenea încărcătură va avea loc pe o arenă aflată în plină renovare, cu tribuna principală inutilizabilă, astfel încât mulți dintre spectatori vor fi nevoiți să adopte poziții ”eco”, cu șezutul pe iarbă, dar probabil că asta va face parte din farmecul partidei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.