EXCLUSIV / Eliodor Voica a debutat la cârma naționalei de handbal masculin


Antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău a debutat duminică după-amiază în calitate de antrenor principal al naționalei de handbal masculin. Reprezentativa României a evoluat în Macedonia, împotriva echipei care a ocupat locul 5 la europenele din iarna acestui an și care se pregătește pentru barajul de calificare la Jocurile Olimpice.
După un meci în care handbaliștii români s-au aflat la conducere timp de 52 de minute, gazdele s-au impus pe final cu 30-28, după ce România a condus cu 17-15 la pauză, într-un joc în care au evoluat și băcăuanii Cristi Ghiță și Ionuț Rotaru. ”Fără să fiu lipsit de modestie, consider că a fost un test mai mult decât reușit, un meci incomod pentru adversarii noștri. Am condus aproape tot meciul, însă la noi au intervenit câteva greșeli neforțate care au făcut diferența în final”, a declarat Eliodor Voica pentru Sport.Bacaul.Ro.
Luni, la Skopje, de la ora locală 12, va avea loc un al doilea joc de verificare între reprezentativele Macedoniei și României, meci în care probabil că va evolua și cel de-al treilea internațional al Științei, Florin Dospinescu.

Un comentariu la „EXCLUSIV / Eliodor Voica a debutat la cârma naționalei de handbal masculin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.