Sport Club Bacău a comis-o la Dorohoi și cade pe locul 2


Iată că CV-ul jucătorilor nu e suficient pentru a-i impresiona pe adversari, fie ei și de-abia veniți din Liga a IV-a. Nou-promovata FCM Dorohoi reușește performanța să schimbe de două ori în tot atâtea săptămâni liderul seriei I din Liga a III-a la fotbal. După ce vinerea trecută i-au încurcat pe cei de la Rapid CFR Suceava, scor 0-0, fotbaliștii din Dorohoi le-au pus piedică și elevilor lui Marin Barbu, în compania cărora au terminat la egalitate, 1-1. Oaspeții au deschis scorul prin Ungureanu, care a marcat în minutul 19 la capătul unui contraatac, gazdele egalând în minutul 58 prin Orășanu, cu lovitură de cap din careul mic în urma unui corner. Finalul a fost unul tensionat, cu 8 minute de prelungire, însă băcăuanii n-au izbutit să-și apropie cele 3 trei puncte.
În partida de la Dorohoi, Sport Club Bacău a evoluat în formula: Satco – Blănaru, Stoica, Adăscăliței, Dobârceanu – Dumitru, Pintea, Petrea, Carp – Lukacs, Ungureanu. Au mai jucat: Cojocaru, Vasiliu, Răduțoiu
Rapid CFR Suceava s-a impus în partida de pe teren propriu cu CSM Focșani, scor 2-0, și va veni marți pe stadionul ”Letea” în postură de lideră, într-un meci capital pentru Sport Club Bacău, care nu va avea altă variantă decât victoria.
Aerostar Bacău și-a confirmat statutul de favorită în partida de pe teren propriu cu ABC Stoicescu, impunându-se cu 2-0, grație golurilor reușie de Mădălin Munteanu în minutele 60 și 81. Alte rezultate: Ceahlăul II – Cetatea Tg. Neamț 2-0, Petrotub Roman – CS Panciu 3-0, Oțelul II – Sporting Suceava 1-1 și CSM Pașcani – CSM Rm. Sărat 0-2. Politehnica Galați a stat. Rapid CFR Suceava conduce în clasament, cu 39 de puncte, urmată de Sport Club Bacău, 38 de puncte și Petrotub Roman, 36 de puncte. Aerostar Bacău ocupă locul 7, cu 27 de puncte.
Etapa a XIX-a (marți, 3 aprilie, ora 17): Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava, CSM Focșani – Aerostar Bacău, Politehnica Galați – Ceahlăul II, Cetatea Tg. Neamț – Petrotub Roman, CS Panciu – Oțelul II, Sporting Suceava – CSM Pașcani și CSM Rm. Sărat – FCM Dorohoi. ABC Stoicescu stă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.