Altceva: Știința Bacău – CSM București 3:0 (24, 22, 14)


Știința a reușit să depășească cu bine momentul mai puțin fast datorat înfrângerii de ieri și a izbutit să restabilească egalitatea la general, după cel de-al doilea meci disputat în fața propriilor suporteri. Fetele lui Florin Grapă s-au luptat, s-au adunat la timp atunci când era mai mare nevoie și au demonstrat că lupta dintre cele două echipe nu este nici pe departe încheiată. Debutul meciului și primul set per ansamblu au semănat ca și desfășurare cu jocul de ieri, cele două team-uri trecând la conducerea jocului, alternativ. CSM-ul a reușit să se desprindă la doua puncte (21-19), dar apoi a urmat o serie de puncte ale gazdelor, care au preluat ștafeta și au condus cu 24-22. Totuși, echipa vizitatoare a reușit să ducă setul în prelungiri, nefiind însă suficient pentru a-l și câștiga. Cu un moral mai bun, Știința a intrat și mai bine în meci în al doilea set, deși echilibrul s-a păstrat în marea majoritate a timpului. Cu un blocaj foarte eficient, Tania Lupu și colegele ei au reușit să le oprească pe trăgătoarele adverse, apropiindu-și și cel de-al doilea set, la o diferență de trei puncte (25-22). Ultimul act al disputei a consemnat și cea mai mare diferență înregistrată pe parcursul acestor două meciuri. Științei i-a ieșit aproape tot, echipa din București fiind nevoită să se recunoască învinsă și să se mulțumească doar cu victoria de ieri, una foarte importantă de altfel pentru ele.

Urmează două partide de foc la București, la sfârșitul acestei săptămâni, acolo unde Știința poate și trebuie să demonstreze că merită să joace finala campionatului.

Știința: Polishchuk, Hosu Bălțatu, Herlea, Lupu, Elisei, Sobo și Manu-libero. Au mai jucat: Miclea, Breban și Bîrzan. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

CSM: Popova, Skrabatun, Sosa, Moldovan, Radu, Karakasheva și Medved-libero. Au mai intrat: Iosef, Pantazi și Judea. Antrenor: Atanas Petrov

Un comentariu la „Altceva: Știința Bacău – CSM București 3:0 (24, 22, 14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.