Din nou lideri: SC Bacău – CSM Pașcani 3-0 (2-0)


Sport Club Bacău a profitat de pasul greșit al contracandidatei Rapid CFR Suceava și a revenit în fotoliul de lideră a seriei I din Liga a III-a la fotbal. Deși a avut un început avântat, lăsând pentru câteva impresia că ar putea pune probleme gazdelor, echipa oaspete s-a ”tăiat” rapid și a făcut figurație pe stadionul ”Letea”. Singurul pășcănean care s-a remarcat a fost ”nea Vasile”, posibil finanțator al echipei, personaj desprins parcă din serialul ”Las Fierbinți”, care și-a năucit concetățenii din teren cu indicații tehnico-tactice, activitate împletită cu spartul a câteva kilograme de semințe.
Echipa băcăuană a alternat momentele bune cu cele mediocre, mizând foarte mult pe viteza aripilor Lazăr și Dumitru, precum și pe incisivitatea masivilor Lukacs și Ungureanu. Cât despre faza de construcție, așa cum admitea și Marin Barbu după meci, mai e mult de lucru.
Gazdele au deschis scorul în minutul 7, când Lukacs a fost lăsat singur în mijlocul careului advers și a reluat cu capul în plasă o centrare venită de pe stânga. Același Lukacs a fost la originea golului al doilea, marcat în minutul 20, atunci când a luat o acțiune pe cont propriu și, când toată lumea se aștepta la un șut, vârful băcăuan l-a văzut demarcat pe Ungureanu, i-a pasat excelent colegului său de linie care a majorat scorul. Ultimul gol al meciului a fost înscris de Vasiliu, care a deviat pe spate, cu capul, la colțul lung, o centrare venită din flancul drept.

SC Bacău: Satco – Blănaru, Adăscăliței, Stoica, Dobârceanu – L. Dumitru (76 Răduțoiu), Pintea (55 R. Cojocaru), Petrea (78 Geamăn), M. Lazăr – Lukacs (71 Vasiliu), Ungureanu. Antrenor: Marin Barbu.

CSM Pașcani: Luca – Teleagă, Agheorghiesei, Răzlog, D. Radu – Gheorghiu, Caliniuc, Călugăru, Maftei (73 Sofian) – Liutec, Nuțescu. Antrenor: Marian Ivan.

Un comentariu la „Din nou lideri: SC Bacău – CSM Pașcani 3-0 (2-0)”

  1. Binisor au jucat cei de la sport club.cu inca vreo 2 jucatori buni au sanse bune in div b. ca ceilalti sunt mortzi in cada!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.