Învinși de emoții: CSS Bacău – Tomis Constanța 0:3 (-21, -21, -20)


Turneul semifinal din cadrul Diviziei de juniori a debutat joi după-amiază în sala de sport a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” din Bacău. Echipa CSS Bacău a avut parte de un debut de foc în fața celor de la Tomis Constanța, tinerii voleibaliști băcăuani fiind nevoiți să se încline în fața unui adversar mai valoros. Cu toate acestea, au fost destule momente în care s-a jucat de la egal la egal, diferența fiind făcută în final de greșelile tehnice, dar și de uriașul constănțean Alexandru Zahar (2,00 m), imposibil de blocat de cele mai multe ori. În primul set s-a mers cap la cap până la al doilea time-out tehnic, când oaspeții aveau avantaj minim pentru ca în setul secund băcăuanii să greșească exasperant la serviciu oferindu-le practic pe tavă adversarilor parțialul. În ultimul set, CSS Bacău a început furibund, conducând cu 9-2, dar nu a reușit să mențină ritmul, voleibaliștii băcăuani s-au speriat parcă de revenirea în meci, au fost egalați la 12 și au pierdut la 20.
Tomis Constanța a obținut o victorie meritată în fața unei echipe mult prea timorate, însă trebuie subliniat faptul că, în timp ce mulți dintre jucătorii constănțeni au primit botezul Diviziei A1, niciun jucător al Bacăului nu are loc în echipa de eșalon secund a orașului.

CSS Bacău: Rareș Popa, Remus Bucă, Andrei Sărăcuțu, Codrin Cernov, Cosmin Matei, Dan Bitire, Mihai Șnel – libero. Au mai jucat: Dragoș Bontea, Alex Popa, Cosmin Pîntea și Ciprian Grigore – libero. Antrenori: Eusebiu Țurcanu și Traian Șnel.

Tomis Constanța: Cezar Bulgaru, Alexandru Cerșemba, Alexandru Cimpoieșu, Alexandru Zahar, Marius Iftime, Adrian Aciobăniței, Paul Cămui – libero. Antrenori: Iulian Rădulescu și Cezar Aciobăniței.

Una dintre cele patru echipe calificate, CSS Sibiu, s-a prezentat la Bacău cu trei jucători fără vizele medicale la zi, astfel încât ardelenii vor pierde toate partidele la masa verde. Vineri, de la ora 16.30, va avea loc meciul dintre Tomis Constanța și CNVM Ploiești, urmat de partida dintre CSS Bacău și CSS Sibiu, aceasta din urmă având însă doar caracter amical.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.