Revanșă cu vârf și îndesat: Știința Bacău – CSU Medicina Târgu Mureș 3:0 (15, 14, 7)


După surpriza din meciul tur, cauzată de victoria în patru seturi a echipei din Târgu Mureș, Știința s-a răzbunat joi, în meciul restanță din etapa cu numărul 14. Victorie scurtă, în aproximativ o oră de joc, pentru fetele lui Florin Grapă, care își continuă marșul triumfal spre mult doritul titlu de campioane. Startul meciului a fost unul destul de echilibrat, cu câteva schimburi lungi, „medicinistele” oferind o replică bună gazdelor, Știința având un ușor avans la primul time-out tehnic, scor 8-6. Apoi însă, și-a intrat în rol Viktoria Polishschuk, care a servit până la scorul de 17-7, avantaj decisiv, ce s-a menținut până la final (25-15). Băcăuancele au rămas la fel de conectate și în al doilea act, au servit foarte bine, în timp ce oaspetele au întâmpinat serioase probleme în apărare, în ciuda faptului că au avut doi libero în lot. Evoluția scorului este elocventă: 8-2, 16-7, respectiv 25-14 la final. Setul al treilea a reprezentat un adevărat galop de sănătate al gazdelor, care au reușit chiar și 13 puncte consecutive (9-5, 22-5). S-a încheiat 25-7, diferență care confirmă superioritatea liderului la toate capitolele în meciul de azi . Medicina rămâne cu satisfacția meciului tur și cu posibilitatea de a încheia campionatul pe locul patru, poziție mai mult decât onorantă.

Știința urmează sa dispute sâmbătă, de la orele 12, un nou meci de campionat, al cincilea în ultimele zece zile, în compania echipei Argeș Volei Pitești.

Știința: Polishchuk, Hosu, Herlea, Sobo, Elisei, Lupu, Manu-libero. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

Medicina: Ciocian, Ivanof, Tsvetanova, Iancu, Chițigoi, Jovanovic, Nechiti-libero. Au mai evoluat: Trică, Mateaș și Foca(libero). Antrenor: Valerijan Luka

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.