Nimic nou: Dunărea Brăila – CSM Bacău 31-26 (18-12)


CSM Bacău nu a reușit să producă surpriza în deplasarea de la Brăila în restanța disputată joi seara. Handbalistele băcăuane au alternat din nou momentele bune cu cele de rătăcire, acestea din urmă fiind însă dominante. Meciul a început cum nu se mai poate mai rău fiindcă, după ce gazdele au deschis scorul, Busuioceanu a ratat o aruncare de la 7 metri, apoi a fost eliminată, iar brăilencele s-au desprins la 4-0. Oaspetele au reușit să revină, au egalat la 7 în minutul 13, după care Dunărea a înscris de cinci ori consecutiv, timp în care Simion a ratat și ea o aruncare de la 7 metri. La pauză s-a intrat cu un avans de 6 goluri pentru gazde, în condițiile în care portarii Bacăului nu apăraseră decât două mingi.
Echipa pregătită de Gabriel Armanu și Gabriela Manea a început bine repriza secundă, apropiindu-se la două goluri, 21-23 în minutul 45, scor la care Mihaela Cherecheș a ratat un contraatac și ocazia apropierii la un singur gol. Ioan Băban a cerut time-out, dar brăilencele au găsit cu greu soluții în atac, Parhomenko și-a amintit că e portar de națională, însă pe faza de atac Bacăul a ratat în continuare exasperant și, de la 24-21 în minutul 50, s-a ajuns la 30-23 în minutul 57.
CSM Bacău înregistrează un nou eșec pe teren străin din cauza evoluției inegale, cu toate că în multe momente s-a ridicat la nivelul adversarei, câștigând chiar repriza secundă, dar asta din păcate nu se punctează.

Marcatoare

Dunărea: Lobach 8, Horjea 7, Brot 6, Iancu 5, Crăciun 2, Dragut 1, Constantinescu 1, Yushchenko 1.

CSM Bacău: Cherecheș 5, Simion 5, Shutska 5, Busuioceanu 4, Krumova 4, Amoagdei 2, Toma 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.