Înfrângere în cinci seturi / Dacia Buzău – Știința Bacău 3:2 (-22, -12, 13, 17, 9)


În ultima etapă a sezonului regulat, studenții au pierdut în cinci seturi, după un meci maraton, de aproape două ore, în dauna vecinei de clasament, Dacia Buzău (aflată pe locul patru). Meciul a început sub semnul echilibrului, care s-a păstrat până aproape de punctul 20. De aici, băcăuanii au realizat trei puncte consecutive și și-au asigurat câștigarea setului. Al doilea act al partidei a consfințit o evoluție entuziasmantă a elevilor lui Corneliu Păduraru, care și-au dominat categoric adversarii și s-au impus la o diferență remarcabilă, de 13 puncte (25-12). Gazdele au revenit mult mai motivate pe teren în setul trei, iar rolurile s-au inversat: buzoienii au fost cei care și-au impus jocul de o manieră clară. Studenții nu s-au regăsit nici în următoarele două seturi, confirmând zicala conform căreia cine nu câștigă cu 3-0, pierde 3-2.

Știința încheie astfel sezonul pe poziția a treia, urmând să întâlnească în prima fază a play-off-ului echipa CSS CFR București, ocupanta locului șase, în sistemul cel mai bun din trei meciuri. Prima confruntare dintre cele două echipe se va disputa pe 25 februarie, la Bacău. Dacă vor trece de tinerii bucureșteni, studenții se vor lupta cu Rapid București pentru locul ce va duce la barajul de promovare în Divizia A1.

Știința: Marciu, Martin, Manole, Gal, Cartacuzencu, R.Lazăr, Iagăru-libero. Au mai intrat: Stîngu, Ursache, Stănoiu, V.Lazăr. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.