Scrisoare deschisă către handbalistele de la CSM Bacău

Dragele noastre,
s-a terminat turul și nu ați strâns decât 5 amărâte de puncte, dar asta n-ar fi foarte grav. Ceea ce deranjează e atitudinea voastră, felul în care vă prezentați în fața unor oameni care iubesc handbalul la nebunie și sunt, după cum ați văzut, foarte toleranți. Dacă ați fi murit pe teren, atunci ați fi avut și tăria să veniți la finalul meciului la mantinelă, să vă priviți suporterii în ochi și să bateți palma cu ei. Dar n-ați făcut-o. Ce ați jucat voi miercuri seara se numește oricum, dar nu handbal, iar voi nu vă puteți numi handbaliste ci cel mult prietenele handbalistelor. Poate că unele dintre voi nu știu, dar aveți onoarea să jucați într-o sală în care s-a scris istorie: 9 titluri de campioană, cucerirea Cupei Cupelor și finală de Cupa Campionilor. Iar istoria e lângă voi, între voi, e Gabriela Manea. Știți foarte bine că dumneaei e ultima vinovată pentru ceea ce se întâmplă, fiindcă vă explică întotdeauna ce trebuie făcut și cum trebuie făcut. Nu faceți ca tribuna care o adula cu 20 de ani în urmă să-i ceară demisia. E adevărat că nu e totul pierdut, că salvarea de la retrogradare nu e o cauză pierdută. Dar pentru asta trebuie să vă dați viața pe teren și veți vedea cum tribuna va fi plină și vă veți putea uita în ochii suporterilor indiferent de rezultat. Nu uitați că aveți de apărat onoarea unui oraș și a unei legende care vă antrenează. Nu vă supărați, dar cine nu simte astfel, mai bine să plece.
Nu luați aceste rânduri ca pe un atac la adresa voastră, fiindcă nu e. Considerați debutul returului de sâmbătă ca pe un nou început, cu o nouă atitudine.
BAFTĂ, FETELOR !

11 comentarii la „Scrisoare deschisă către handbalistele de la CSM Bacău”

  1. Cum se face ca la aceasta echipa absolut de fiecare data si la fiecare infrangere oricine e vinovat mai putin antrenorii?!!!! Daca s-ar fi pierdut un meci, doua…erau de vina fetele ca nu au abordat meciul cu seriozotate dar asa…hai sa ne mai uitam si la altii nu numai la fete…ele joaca ceea ce sunt invatate, dragilor!!!

  2. Pentru bacauani doar Stiinta a facut performanta,si stim cu totii acest lucru. Aceasta noua echipa,CSM Bacau,reprezinta doar un club nou infiintat,care va avea o istorie scurta si performante care o sa ne faca sa rosim ca suntem bacauani.Pacat de fete,dar la anul o sa avem doua echipe in liga a II-a.
    Tot Stiinta va ramane echipa fanion a Bacaului.

  3. Fetele de la CSM au valoare,pacat ca nu au antrenor de valoare. Este singura echipa din Europa la care antrenorul nu este schimbat dupa rezultatele catastrofale din acest sezon. Luati exemplul de la Stiinta Municipal Dedeman,unde mana antrenorului se vede. De asta baietii sunt pe locul doi,iar fetele tot pe doi,dar din coada clasamentului.

  4. Sint cel putin trei „valori” incontestabile : SZABO, TOMA,LAZAR care in 12 meciuri nu au aratat NIMIC,NIMIC.Cind intr-un meci te mai lasa si KRUMOVA si portarii chiar nu mai gasesti nici o solutie.

  5. asta nu este o echipa de handbal a bacauanilor….echipele bacauanilor sunt cele de la stiinta si fcm…csm mai degraba s-ar numi pnl bacau…..

  6. bravo pentru fan stiinta. Stai linistit, la anul se desfiinteaza. Pacat ca Stiinta nu mai poate promova si sa-i locul iar csm bacau. Doar asa ar ramane in prima liga. Rusine!!!!!!!!

  7. @adi;10:27 am – adica tu n-ai contestat primele rezultate ale antrenorului baietilor? sunt sigur ca ai fluiert in sala, dar acum esti mandru ca este antrenorul nationalei

  8. Ma da ce mare antrenor e voica ? ce a realizat el asa deosebit ?priviti si voi in ansamblu handbalul romanesc,sunt 3 echipe practic,noi odorheiul si hcm. si taman in meciurile cand trebuia sa isi arate valoarea colin a clacat lamentabil ….priviti ce banca au echipele din liga unu si priviti la noi. suceava,clujul,pandurii resita,sunt toate echipe care stau in 3-4 jucatori !! noi santem pe doi ca sa incurcat odorheiul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.