Avancronică: Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău (vineri, ora 18, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


Returul Ligii Naționale de handbal masculin debutează în forță pentru vicelidera Știința Municipal Dedeman Bacău, cu o deplasare la Târgu Jiu. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte în clasament și vin după rezultate diametral opuse în runda precedentă: băcăuanii s-au impus categoric în deplasare la CSM Ploiești, în timp ce gorjenii au pierdut acasă cu CSU Suceava. Bilanțul ”pandurilor” pe teren propriu este de patru victorii, o remiză (cu HC Odorhei) și o înfrângere. Așadar, când a avut adversari redutabili pe propriul teren, echipa din Târgu Jiu a cedat puncte. Gazdele de vineri se confruntă cu ceva probleme medicale, pe care speră să le rezolve până la ora meciului. „Am început să-l folosesc pe Păiuş pe atac, se vede că are teamă la aruncare, dar e bine că a reintrat şi face apărarea. Încet va intra şi pe atac. Nu ştiu dacă va juca titular, dar va evolua mai mult decât cu Suceava. Ilieş are o problemă, sper să-l recuperăm. Nu va fi apt 100%, mai are dureri, sper să-l recuperăm medical dar din punct de vedere fizic nu va fi 100%”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș pentru sportingorj.ro

Bilanțul Științei în deplasare include patru victorii și două înfrângeri (la Odorhei și Constanța). Băcăuanii au ajuns joi seara la Târgu Jiu, după o călătorie de 11 ore și are programat un antrenament în dimineața meciului. Singura problemă medicală din lotul Științei este cea a lui Sandu Iacob, în timp ce Ionuț Rotaru s-a refăcut după accidentarea suferită sâmbătă, la Ploiești.
Partida Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău va fi arbitrată de buzoienii Vasile Pavel și Marian State, adică același cuplu care a oficiat și în tur la Bacău, atunci când Știința s-a impus cu 33-30.

Celelalte meciuri ale etapei: CSM Satu Mare – HCM Constanța (sâmbătă, ora 11), CSM Ploiești – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 17.30), CSM București – CS Caraș-Severin (duminică, ora 11), Steaua București – HC Odorhei (duminică, ora 11), U Transilvania Cluj – CSU Suceava (duminică, ora 12) și Potaissa Turda – Dinamo Municipal Călărași (duminică, ora 20).

6 comentarii la „Avancronică: Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău (vineri, ora 18, livescore pe Sport.Bacaul.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.