Simfonia apărării: CSM Ploiești – Știința MD Bacău 12-25 (7-14)


Dacă tot au fost muștruluiți de Colin după un amical cu Dinamo fiindcă au luat 19 goluri într-o repriză, handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău au predat sâmbătă la Plopeni lecția defensivei. Nefericiții discipoli au fost echipierii formației CSM Ploiești, cei care n-au izbutit să scuture plasa porții adverse decât de 12 ori în 60 de minute, adică o medie de un gol la 5 minute! Știința a pornit ca din tun, având 5-1 în minutul 7, după care băcăuanii s-au desprins treptat intrând cu 7 goluri avans la cabine, cu mențiunea că au avut și ei o sincopă ofensivă, nereușind să înscrie între minutele 18 și 25. După pauză, handbaliștii Științei n-au făcut altceva decât să desăvârșească ce începuseră în prima repriză și chiar dacă au înscris doar de 11 ori, n-au primit decât 5 goluri, obținând o victorie clară și reconfortantă. Trebuie menționat că efortul defensiv al jucătorilor băcăuani a fost dublat de evoluțiile excelente ale celor trei goal-keeperi, aceștia închizând poarta Științei cu brio.
Din păcate, Ionuț Rotaru a ieșit accidentat în minutul 39, în urma unei intervenții brutale a lui Nicolae, handbalistul ploieștean primind direct cartonașul roșu.
Știința Municipal Dedeman Bacău încheie turul de campionat cu succes, iar săptămâna viitoare se deplasează la Târgu Jiu pentru derby-ul de vineri cu Pandurii.

Marcatori

CSM Ploiești: Dimache 4, Botezatu 2, Mihoci 2, Zamfir 1, Nicolae 1, Constantinescu 1, Roauă 1.

Știința: B. Voica 5, Rotaru 4, Bondar 4, Ghiță 4, G. Bujor 3, Dospinescu 2, Kurilenko 2 și Iancu 1.

Un comentariu la „Simfonia apărării: CSM Ploiești – Știința MD Bacău 12-25 (7-14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.