Darko Antunovic (SVS Post Schwechat): ”Am venit la Bacău să ne luptăm”


Cu câteva minute înainte de ședința tehnică a partidei Știința Bacău – SVS Post Schwechat, am realizat un interviu cu directorul sportiv al echipei austriece, fostul voleibalist croat Darko Antunovic.
Rep.: Cu ce gânduri ați venit la Bacău ?

Darko Antunovic: Cu siguranță că în tur am obținut un rezultat foarte bun, dar suntem realiști și nu ne așteptăm la un meci ușor aici. Ne vom lupta, fiindcă orice e posibil cu acest sistem de calificare din Cupa CEV, în care echipa care joacă pe teren propriu returul are un mare avantaj. Dar nu contează asta, ne vom lupta ca și în primul joc și vom vedea cine va avea câștig de cauză.

Rep.: E o diferență mare între cele două echipe ?

D.A.: Nu, nici vorbă. În această competiție nu sunt diferențe mari între echipe, forma de moment e cea care decide. Noi am avut o zi foarte bună la meciul tur și sper ca acest lucru să se repete și aici, la Bacău.

Rep.: Există vreo jucătoare a Științei de care vă e teamă ?

D.A.: Toată echipa e bună, aveți trăgătoare bune, e o echipă frumoasă, înaltă și care joacă la un nivel bun, dar eu sper să le oprim miercuri.

Rep.: Care sunt principalele dumneavoastră argumente pentru disputa de miercuri ?

D.A.: La fel ca și echipa din Bacău, nu avem vedete, contăm foarte mult pe forța grupului. La noi se îmbină experiența unor jucătoare cu tinerețea altora și o astfel de combinație e întotdeauna bună. Poate că faptul că jucăm ca o echipă, cu toate jucătoarele, va fi punctul nostru forte în partida de miercuri.

Rep.: V-ați gândit la ce adversar v-ați dori mai departe ?

D.A.: E aproape sigur că învingătoarea de mâine va întâlni pe Dinamo Krasnodar, așa că nu prea avem ce să ne dorim, dar noi ne gândim întotdeauna la meciul care urmează.

Rep.: Sunteți pentru prima dată în România ?

D.A.: Nu, am jucat de multe ori aici. De asemenea, am fost coechipier cu mai mulți voleibaliști români: Constantin, Șoica, Feher. Am avut experiențe frumoase legate de țara dumneavoastră.

Rep.: Cum vă place Bacăul ?

D.A.: N-am apucat să vedem mare lucru, am dormit aproape toată ziua fiindcă am ajuns dimineața devreme, dar sper să avem timp miercuri și apoi vă voi spune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.