Avancronică: SCM Craiova – CSM Bacău (miercuri, ora 14.30)


După ce, în urma înfrângerii de la Brașov, au alunecat până pe penultima poziție a Ligii Naționale de handbal feminin, handbalistele de la CSM Bacău pleacă în Oltenia cu gândul să obțină a treia victorie a sezonului. Echipa pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan va juca miercuri, în Sala sporturilor din Filiași, împotriva ultimei clasate, SCM Craiova, formație care a pierdut toate cele 9 partide disputate până acum.
Echipa băcăuană are la activ o victorie în deplasare, la Universitatea Neptun Constanța, iar un succes pe terenul ultimei clasate este absolut necesar în lupta pentru evitarea retrogradării. Așa cum spunea Gabriela Manea după înfrângerea de la Brașov, băcăuanele nu trebuie decât să-și facă jocul obișnuit și să fructifice toate situațiile clare de gol pentru a se întoarce acasă cu două puncte. Partida SCM Craiova – CSM Bacău va fi arbitrată de buzoienii Georgian Băducu și Răzvan Voicu.

Celelalte meciuri ale etapei intermediare de miercuri: Univ. Neptun Constanța – Oțelul Galați (14.00), HC Zalău – Corona Brașov (17.00), HCM Baia Mare – U Jolidon Cluj (17.00), CSM Ploiești – HCM Roman (17.00), Dunărea Brăila – CSM București (18.00) și CSM Cetate Deva – Oltchim Rm. Vâlcea (19.00).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.