N-a fost loc de surprize: Corona Brașov – CSM Bacău 34-25 (17-9)


Handbalistele de la CSM Bacău n-au izbutit surpriza în prima deplasare a anului, de la Brașov. Partida a fost relativ echilibrată timp de 20 de minute, până la scorul de 11-8, după care, pe fondul unor imprecizii pe faza de atac, dar și al intervențiilor foarte bune ale foarte tinerei internaționale Denisa Dedu, Corona s-a desprins treptat în câștigătoare. Având un avantaj de 8 goluri la pauză, brașovencele și-au conservat acest ecart față de adversare și s-au impus fără probleme, într-un final în care Mariana Târcă a introdus și câteva junioare.
Din tabăra băcăuană s-a remarcat interul dreapta Ștefania Lazăr, autoare a 8 goluri, toate în repriza secundă. Pentru CSM Bacău urmează o nouă deplasare, echipa pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan urmând să joace miercuri la Filiași cu ultima clasată, SCM Craiova.

Marcatoare

Corona Brașov: Balint 6, Din 6, Zamfir 5, Chiper 4, Seifer 4, Pricopi 3, Burghel 2, Cherăscu 2, Șorodoc 1, Istvan 1.

CSM Bacău: Lazăr 8, Simion 4, Geapănă 3, Shutska 2, Szabo 2, Duță 2, Toma 2, Amoagdei 1, Krumova 1.

Alte rezultate din etapa a IX-a: CSM București – HC Zalău 26-26, Univ. Neptun Constanța – SCM Craiova 36-25, Oțelul Galați – CSM Ploiești 30-21 și HCM Roman – CSM Cetate Deva 26-26.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.