Florin Dospinescu: ”Mă așteptam să fiu trimis acasă, dar nu e nicio problemă”


Revenit în Bacău după debutul la echipa națională, Florin Dospinescu și-a împărtășit impresiile despre prima sa convocare. ”A fost o experiență foarte frumoasă, chiar mi-a plăcut și cred că de-acum încep să avansez cât mai sus. Cred că mi-am făcut treaba destul de bine cât am stat la lot. Mă așteptam să se renunțe la mine după primul meci, fiindcă eram trei pe post și s-a spus că va juca toată lumea, iar pentru mine nu a fost nicio problemă. Eu le țin pumnii pentru un rezultat bun în Belarus, unde va fi greu dar nu imposibil dacă vor reuși să se monteze mai ceva decât la București. Dacă o să-mi fac treaba la club și voi avea evoluții bune meci de meci, cred că voi mai fi convocat.”
Referitor la dorințele pe care le are cu echipa de club, extrema stângă a Științei a spus: ”Așa cum toată lumea se așteaptă, sper să ajungem cât mai sus. Poate că la locul 1 nu mai avem șanse, fiindcă va fi greu să se încurce Constanța pe undeva, dar sper ca locul 2 să nu ni-l ia absolut nimeni.”

Un comentariu la „Florin Dospinescu: ”Mă așteptam să fiu trimis acasă, dar nu e nicio problemă””

  1. CU bun simt si modest asa cum l-am stiut din totdeauna manzul BACAULUI va demonstra cit de curand ca isi merita locul in primii 7 jucatori de elita ai ROMANIEI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.