Surpriză amicală: CSM Bacău – Dinamo Municipal Călărași 36-25 (19-16)


Tinerii handbaliști de la CSM Bacău au disputat primul amical al iernii în compania ocupantei locului 5 din Liga Națională și au arătat că visele de promovare nu sunt doar o glumă. Dinamoviștii au intrat cam pe vârfuri în Sala sporturilor din Bacău, închipuindu-și probabil că nu vor avea probleme în fața unei echipe din eșalonul secund, fie ea și lideră a seriei Est. Pe măsură ce timpul se scurgea însă, oaspeții s-au convins că au în față un adversar puternic, disciplinat și motivat, având în vedere că avea ocazia să joace împotriva unei echipe din partea superioară a ierarhiei eșalonului de elită. Din păcate, neputința unora dintre dinamoviști (Săulescu, Cojocea, Vasile) s-a transformat în nervi, protestând aiurea și cu o atitudine arogantă la adresa arbitrajului mai mult decât binevoitor cu oaspeții al lui Sebastian Hagiu.
Băcăuanii au avut o prestație excelentă în prima parte, atunci când au avut în față artileria grea a oaspeților, iar după pauză Sebastian Bota și Ionel Ene și-au odihnit titularii pentru meciul de seara, cu Știința, condiții în care echipa pregătită de Nicolai Gomeniuc și Sebi Hagiu a defilat.
Trebuie amintit faptul că CSM Bacău a evoluat fără pivot de meserie, postul fiind acoperit pe rând de Zvanciuc și de juniorul Rață, acesta din urmă având o evoluție remarcabilă. Excelentă a fost și prestația lui Mihai Bujor, fapt ce nu mai e o surpriză, așa cum în nota obișnuită, adică excelent, au evoluat și portarii Grigoraș și Erhan.
Una peste alta, a fost un amical foarte reușit pentru handbaliștii băcăuani care, în urma unei evoluții foarte bune, au învins la scor un adversar mult mai bine cotat.

CSM BACĂU: Grigoraș (8 interv.), Erhan (15 interv.) – M. Bujor 10, Tărâță 5, Bulov 5, Rață 4, Macovchin 3, Cotinghiu 3, Zacaciurin 2, Beleaev 2, Vartic 1, Zvanciuc 1, Folescu.

DINAMO: Drenceanu (10 interv.), Botaș (5 interv.), Marocico (6 interv.) – Cojocea 5, Cârstea 5, Băluț 4, Săulescu 3, Dumitru 3, Ionel 2, Capotă 1, Vasile 1, Dedu 1, Purcărea, Rona, Ivan.

Vineri, de la ora 19, tot la Sala sporturilor, Știința Municipal Dedeman Bacău – Dinamo Municipal Călărași.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.