Probleme defensive: Știința MD Bacău – Dinamo Municipal Călărași 45-40 (19-19)


Disputat pe durata a 70 de minute (o repriză de 30 și una de 40), meciul amical dintre Știința și Dinamo a fost câștigat de băcăuani, însă într-un final în care oaspeții au evoluat cu rezervele. Formația băcăuană a arătat mari carențe pe faza de apărare, fapt care l-a nemulțumit serios pe Eliodor Voica, care a pătruns în teren, într-un moment în care jocul era întrerupt, pentru a-i dojeni pe handbaliștii Științei. Cert e că cele 19 goluri încasate în prima repriză reprezintă un mic semnal de alarmă cu o săptămână înainte de reluarea campionatului.
Știința a început în formula: Laufceac, Păunică, Kurilenko, Rotaru, Gurkovsky, Manea, G. Bujor. Așa cum spuneam, pe fondul unei apărări extrem de permisive, dinamoviștii s-au aflat la conducere aproape în permanență în prima repriză, încheiată în cele din urmă la egalitate. Și fiindcă am adus vorba de oaspeți, aceștia au impresionat din nou neplăcut prin nesfârșitele și de cele mai multe ori nejustificatele proteste la adresa arbitrajului (asigurat de cuplul băcăuan Ochiană-Cojocaru), lucru care se pare că face parte din fișa postului jucătorilor de la Dinamo și este inclus ca atare în schema de pregătire.
În partea a doua a jocului, băcăuanii s-au apărat ceva mai atent, poarta a mers și ea mai bine, fapt care a permis echipei gazdă să obțină în final victoria. Eliodor Voica a încercat din nou mai multe formule de joc, în ultima parte de exemplu s-a jucat exclusiv cu doi pivoți, în timp ce extremele par să aibă șansa golului doar pe contraatac. Sâmbătă dimineață, de la ora 10.30, cele două formații se vor întâlni din nou în Sala sporturilor din Bacău.

ȘTIINȚA: Laufceac (5 interv.), Tevzadze (9 interv.), Tamaș (9 interv.) – Kurilenko 7, G. Bujor 6, Manea 5, Păunică 5, Bondar 4, Gurkovsky 4, Ramba 4, Rotaru 3, B. Voica 3, Sipos 2, Iancu 2.

DINAMO: Marocico (12 interv.), Botaș (8 interv.), Drenceanu (7 interv.) – Cojocea 8, Vasile 7, Săulescu 7, Purcărea 4, Dumitru 4, Capotă 3, Ionel 2, Dedu 2, Băluț 1, Rona 1, Cârstea 1, Savin, Ivan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.