Avancronică: Corona Brașov – CSM Bacău (sâmbătă, ora 11, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


După o pauză de două luni, Liga Națională de handbal feminin se reia cu etapa a IX-a, în cadrul căreia CSM Bacău se deplasează pe terenul vecinei de clasament, Corona Brașov. De fapt, nu chiar pe terenul acesteia, dat fiind faptul că partida se va desfășura în sala de sport a unei școli generale. În amicalele din vară, echipa brașoveană le-a învins pe băcăuane peste tot pe unde le-au prins, dar de-atunci datele problemei s-au schimbat. Echipa pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan a crescut sensibil în joc, în timp ce formația antrenată de Mariana Târcă și Dumitru Berbece, cotată cu șanse la podium înainte de debutul sezonului, e deocamdată la retrogradare.
”Mergem la Brașov să facem un joc foarte bun, rămâne de văzut rezultatul pe care-l vom obține. Este primul meci din cele 5 pe care le vom disputa într-un interval de 14 zile, un meci foarte greu, dar ne prezentăm la Brașov cu gândul să ne luptăm. Sigur că ca fi și un duel între două prietene, dar prietenia e în afara terenului, sunt convinsă că și Mariana Târcă și Gabriela Manea vor să câștige, așa că profesionalismul nu lasă loc prieteniei. Cu siguranță că handbalistele noastre care au evoluat în trecut la Brașov vor dori să demonstreze că sunt jucătoare bune sau măcar că au progresat, asta e mentalitatea celor care joacă împotriva fostelor lor cluburi. Faptul că meciul va avea loc într-o sală mică nu va fi deloc avantajos pentru noi, care ne antrenăm într-o sală mult mai mare, dar vom avea o oră pentru a ne acomoda cu ea în preziua meciului, așa că nu va fi un impediment foarte mare pentru exprimarea echipei noastre. Pe de altă parte, meciul următor îl vom disputa într-o sală asemănătoare, la Filiași, așa că vom avea un avantaj pentru partida de miercuri”, ne-a declarat Gabriela Manea.
Partida Corona Brașov – CSM Bacău va fi arbitrată de cuplul craiovean Marius Barcan – Ştefan Ciurea.

Celelalte meciuri ale etapei: CSM București – HC Zalău (vineri, ora 17), Univ. Neptun Constanța – SCM Craiova (sâmbătă, ora 10), HCM Roman – CSM Cetate Deva (sâmbătă, ora 11), Oțelul Galați – CSM Ploiești (sâmbătă, ora 11), U Jolidon Cluj – Dunărea Brăila (sâmbătă, ora 15) și Oltchim – HCM Baia Mare (duminică, ora 18).

Un comentariu la „Avancronică: Corona Brașov – CSM Bacău (sâmbătă, ora 11, livescore pe Sport.Bacaul.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.