Fără amicale pentru CSM Bacău până la reluarea Ligii Naționale


Handbalistele de la CSM Bacău nu vor mai disputa niciun meci amical până la reluarea Ligii Naționale, prevăzută pentru 14 ianuarie. Decizia de a renunța la amicalul de la Roman a fost luată de antrenoarea Gabriela Manea din cauza problemelor medicale cu care se confruntîă la nivelul lotului. ”Avem destule jucătoare accidentate și nu putem risca să ne mai trezim cu noi accidentări. Vom disputa câteva jocuri de verificare cu juniorii de la CSS Bacău până la reluarea sezonului”, a precizat Gabriela Manea.
Ștefania Lazăr a fost diagnosticată cu o ruptură de tendon la umăr, Mihaela Cherecheș are probleme la ambele picioare, în timp ce Andreea Trăilă s-a operat de menisc. În altă ordine de idei, mezina Cristina Ciucă a fost convocată la lotul național de tineret, de unde va reveni pe 11 ianuarie. Vești bune vin și de la portarii Cristina Sîntămărean și Adriana Croitoru, care s-au refăcut după accidentările suferite în toamnă și vor intra de joi în programul echipei.
Liga Națională de handbal feminin se va relua pe 14 ianuarie, cu etapa a IX-a, în cadrul căreia CSM Bacău va evolua la Brașov, cu Corona.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.