Au predat volei în capitală: Dinamo Romprest București – Știința Bacău 1:3 (19, -25, -17, -15)


Voleibalistele de la Știința Bacău au reușit să facă uitat și iertat insuccesul de sâmbăta trecută, de la Târgu Mureș, obținând o victorie concludentă, de trei puncte, în fața uneia dintre contracandidatele la titlu în acest sezon.
Dinamo și-a adjudecat primul set la 19, după ce a condus în permanență. Setul secund s-a desfășurat după același scenariu, până când Știința a egalat la 20, după care finalul a fost unul ”a la Hitchcock”, băcăuanele egalând la seturi, după un 27-25. Setul al treilea fost aproape fără istoric, voleibalistele lui Florin Grapă conducând de la primul și până la ultimul punct, adică până la un categoric 25-17.
Știința a început în trombă setul al IV-lea, punctând de cinci ori consecutiv. Gazdele au izbutit să se apropie la 8-11, însă a fost un simplu foc de paie, fiindcă echipa băcăuană s-a desprins apoi decisiv la 18-10, pentru a câștiga de o manieră categorică setul la 15 și meciul, aducând la Bacău trei puncte mari în lupta pentru titlu.

”Am început meciul prost, dar am intrat în joc treptat. Cheia partidei a fost setul al doilea, când nu am cedat și am câștigat în prelungiri după care, în seturile următoare, adversarele n-au mai contat. Am jucat foarte bine la blocaj, aici cred că am făcut diferența”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

ȘTIINȚA: Polishchuk, Herlea, Elisei, Sobo, Lupu, Hosu, libero – Manu. Au mai jucat: Miclea, Breban și Bârzan.
Pentru Știința Bacău urmează confruntarea din 16-imile Cupei CEV, din Austria, miercuri seara, de la 20.30, pentru ca, sâmbăta viitoare, echipa băcăuană să evolueze acasă în campionat, cu Penicilina Iași.

Un comentariu la „Au predat volei în capitală: Dinamo Romprest București – Știința Bacău 1:3 (19, -25, -17, -15)”

  1. Un rezultat excelent! Felicitari! Poate anul acesta va fi al fetelor noastre. Pana acum am invins principalele contracandidate la titlu si asta dovedeste ca titlul de campioane e un obiectiv realizabil. Mult succes pe mai departe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.