Avancronică: Știința MD Bacău – CSM București (sâmbătă, ora 17)


Chiar dacă pozițiile din clasament ale celor două echipe ar indica un meci cu o favorită certă, partida dintre Știința și CSM București e departe de a fi dinainte jucată. Dincolo de diferența de 8 puncte dintre cele două grupări, nu trebuie uitat că bucureștenii s-au impus categoric astă-vară, la Cupa Municipiului Bacău, scor 28-20.
Cum niciun meci nu seamănă cu altul, mai ales cele amicale cu cele oficiale, suntem convinși că băcăuanii se vor revanșa pentru înfrângerea din august și își vor consolida poziția de vicelideri. Eliodor Voica va avea la dispoziție întreg lotul, mai puțin Adrian Sipos, și cu siguranță o sală plină și exuberantă care să-i poarte pe handbaliștii Științei către a opta victorie a sezonului.
Partida Știința Municipal Dedeman Bacău – CSM București va fi arbitrată de cuplul vâlcean alcătuit din Marius Dănuleț și Mihnea Iordache.
Celelalte meciuri ale etapei a IX-a: HCM Constanța – Dinamo Călărași 36-31, Poli Timișoara – CSU Suceava, CSM Satu Mare – HC Odorhei, CSM Ploiești – CS Caraș Severin, Pandurii Tg. Jiu – Steaua București și U Transilvania Cluj – Potaissa Turda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.