La turație maximă: CSM Bacău – Interhandball București 39-24 (21-11)


CSM Bacău a făcut joi după-amiază cel mai bun meci al său din acest sezon, administrându-le celor de la Interhandball București cea mai severă înfrângere din campionat. De altfel, trebuie spus că bucureștenii, pregătiți de fosta glorie a handbalului românesc Cezar Drăgăniță, alcătuiesc una din echipele tari ale seriei, chiar dacă au aliniat la un moment dat în primul 7 doi jucători trecuți de 45 de ani – portarul Gabriel Balteș (46 de ani) și pivotul Ion Mocanu (49 de ani).
Echilibrul pe tabelă a durat doar cinci minute, după care băcăuanii au prestat un joc consistent, în viteză, cu o apărare precisă și având în Mihai Bujor și Zvanciuc două guri de tun care au înscris mai bine de jumătate din golurile echipei în primele 30 de minute.
În repriza secundă a ieșit la rampă portarul Valeriu Erhan, care a avut câteva parade de mare efect, precum și jocul colectiv foarte bun, formația băcăuană reușind să se descurce excelent în situațiile de inferioritate, înscriind de două ori chiar și atunci când au evoluat 4 contra 6.
CSM Bacău și-a continuat parcursul fără greșeală din actualul sezon cu un meci încântător, iar duminică, de la ora 13, va juca din nou acasă, poate în fața unui public mai numeros, cu CSM Călărași.

CSM Bacău: Grigoraș (8 interv.), Erhan (11 interv.) – M. Bujor 8, Zvanciuc 7, Tărâță 5, Bulov 4, Macovchin 4, Șipulin 4, Carali 2, Cotinghiu 2, Zacaciurin 1, Anghelov 1, Vartic 1, Rață.

Interhandball: Rotaru (1 interv.), Balteș (9 interv.), Hârdău (5 interv.) – Ad. Vasile 5, Tache 5, Cristescu 3, Tudorache 3, Tudor 3, Mocanu 2, Voicu 2, Al. Vasile 1, Anghel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.