Eliodor Voica, după meciul de la Suceava: ”Se observă o tendință de baschetbalizare a handbalului”


Sucevenii au contestat arbitrajul de sâmbătă al cuplului piteștean Barbu-Nica, gazdele considerându-se dezavantajate. Chestionat pe această temă la conferința de presă de după meci, antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău a declarat: “Niciuna dintre echipe nu a practicat un handbal dur, ieșit din tipare, dar se observă o tendință internațională de baschetbalizare a handbalului. Jucătorii sunt eliminați cu foarte mare ușurință atunci când comit anumite acțiuni mai mult sau mai puțin interpretabile. Nu mi-ar conveni nici mie să fiu dat așa ușor afară. Am văzut și reacția tribunei, dar ar trebui să priviți altfel arbitrajul. Când sunt ajutat de arbitri nu mi-e rușine să o spun, dar în acest meci arbitrii au comis greșeli și de o parte și de alta. Nu vreau să spun în ce direcție au greșit mai mult, pentru că aș intra într-un subiect care nu-și are rostul.”

Sursa: gazetasv.ro

7 comentarii la „Eliodor Voica, după meciul de la Suceava: ”Se observă o tendință de baschetbalizare a handbalului””

  1. suntem cei mai buni la reprosuri, lasa-ti echipa sa joace cu lotul pe care il avem sa fiti mandri ca suntem pe locul2. bravo voica bravo baieti

  2. Cu siguranta Stiinta a meritat sa castige partida de sambata. Diferenta de 9 goluri, destul de aspra, se datoreaza in primul rand faptului ca CSU a stat in doar 7 jucatori de baza. Cu usurinta CSU ar alinia o echipa cu jucatorii accidentati: Chirut, Soldanescu, Bursuc, Acatrinei, Spiridon … Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pe banca noastra tehnica nu sta un antrenor ci o persoana care sta cu cartonasul de time out in mana poate poate ii face vreun fotoreporter o fotografie. E jenant sa mai ceri time out in min 56 cand esti condus cu 8 goluri (18-26). Un antrenor care stie ce sa transmita echipei cere time out atunci cand adversarul se distanteaza deja la 3-4-5 goluri daca vrei sa mai speri la ceva din acel joc. Sa nu uitam ca CSU a condus in min 39 cu 15-14 iar din acel moment Stiinta a intors scorul la 21-15, 7 goluri consecutive.
    FECILITARI pentru victorie si succes in lupta pentru locul 2 !!!

    1. Te felicit pentru puterea de a vedea exact starea lucrurilor si nu arunci pisica moarta in curtea altora (arbitri,adeversari,tutankamon) Mi-ar fi placut sa ne cunoastem sambata,poate data viitoare. bafta multa si voua in lupta pentru cupele europene !!

    2. In zilele astea, cand tot netul e plin de comentarii care de care mai abjecte, probe ale unei infioratoare lipse de cultura si minima educatie (caci romanul anonim, chiar daca nu intelege sau nu e in tema cu subiectul, are o placere bolnavicioasa de a-l comenta folosind un limbaj mizerabil) e o adevarata placere sa citesti un comentariu de bun simt, in care patima face loc obiectivitatii si sportivitatii, cu atat mai mult ca cat acest comentariu vine de la un „adversar”. Respect pentru un astfel de suporter, respect pentru echipa cu astfel de suporteri si poate vom ajunge si ziua in care inainte de meci suporterii celor doua echipe sa se intalneasca pentru a bea o bere impreuna!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.