Derby de Moldova / Cristian Ghiță: ”Sper să-i facem un cadou frumos lui Răducu Tamaș de ziua lui”


Internaționalul Științei, Cristi Ghiță, revenit de la lot după ”dubla” victorioasă cu Luxemburgul, în care a înscris 7 goluri, nu ia în calcul decât victoria echipei sale în derby-ul de sâmbătă.
Rep.: Cristi, sparge Știința gheața în privința deplasărilor de la Suceava ?

Cristian Ghiță: Așa ar trebui, eu cred că nu va mai fi ca în anii anteriori, va fi un meci mai ușor fiindcă ei vor evolua sâmbătă fără câțiva din jucătorii de bază. Noi sperăm să facem un meci bun și va trebui să dăm tot ce putem fiindcă e un meci important.

Rep.: I-ați învins clar în pregătiri, există riscul să-i subestimați ?

C.G.: Nu, fiindcă niciodată un meci amical nu seamănă cu unul oficial, s-a văzut asta și în meciurile cu Odorheiul. Va trebui ca noi să profităm de înfrângerea celor de la Odorhei la Timișoara, o victorie a noastră ne-ar duce la 3 puncte de ei și am sta mai liniștiți.

Rep.: Se poate spune că, din toate meciurile de campionat, cele cu Suceava au încărcătura cea mai mare, dată fiind rivalitatea dintre cele două echipe ?

C.G.: Da, nu degeaba i se spune derby-ul Moldovei și avem o ambiție foarte mare să-i învingem, deoarece ei ne-au înfrânt mereu când aveam mai mare nevoie de puncte, ne-au dat peste nas, cum s-ar spune. Acum, cred că a venit și rândul nostru.

Rep: Faptul că în ziua meciului va fi aniversarea lui Răducu Tamaș va reprezenta o motivație în plus pentru voi ?

C.G.: Da, eu sper să-i facem lui Răducu un cadou frumos de ziua lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.