Gheorghe Poenaru: ”Am primit un gol de cascadorii râsului”


La finalul unui nou meci încheiat la egalitate pe teren propriu, antrenorul Gheorghe Poenaru era nemulțumit atât de rezultat, cât și de maniera de arbitraj. ”Nu am multe de reproșat jucătorilor, pentru că a fost un meci bun vizavi de evoluția lor și de dorința de a câștiga. S-a dovedit încă o dată că lipsa unor titulari din angrenajul echipei contează foarte mult, la care aș adăuga și problemele apărute în ultimul timp la echipă. Ne-am creat destule situații, am pus presiune pe adversar, am primit un gol contrar cursului jocului și, în afară de începutul de meci când adversarii au avut două ocazii, restul partidei ne-a aparținut.”

Rugat să comenteze arbitrajul, tehnicianul băcăuan a spus: ”Din prima etapă și până acum, la a XII-a, am fost mereu defavorizați. Eu consider că am avut un penalty clar în prima repriză, iar maniera de arbitraj ne-a fost total potrivnică. Suntem prea mici pentru războiul pe care-l ducem”.
În ceea ce privește golul primit de FCM Bacău, Gheorghe Poenaru a precizat: ”Sunt supărat pe Huiban, pentru că am primit golul după o fază a noastră de atac în care el trebuia să finalizeze cu șut sau centrare, iar pe contraatacul lor s-a produs acea nesincronizare între fundași și portar și am primit un gol de cascadorii râsului.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.