Știința MD Bacău se pregătește în mare taină


Știința Municipal Dedeman Bacău a disputat miercuri dimineață, la Sala sporturilor, un meci amical cu CSM Ploiești. Din motive pe care numai el le cunoaște, antrenorul Eliodor Voica a ținut secret acest meci, atât înainte, cât și după desfășurarea lui. Îi mulțumim tehnicianului Științei pentru deschiderea de care dă dovadă și-l asigurăm că nu-l vom mai inoportuna.
Vineri, de la 11.30, Știința va disputa un nou amical, de data aceasta cu divizionara secundă CSM Bacău.

10 comentarii la „Știința MD Bacău se pregătește în mare taină”

  1. trebuia sa va sune pe voi fara nici o ezitare.care e problema voastra?Daca antrenorul a luat decizia asta pur si simplu trebuie sa o respectati.pana la urma sunteti niste spectatori si atat . . . repet . . atat

    1. Dar tu cine esti ??? Daca a decis…”da ce, este in sala mamei lui??? Este a mamei tale??? Echipa asta de handbal este a Bacaului, si toti care platesc impozite pentru orasul asta, platesc si echipa asta! Asa ca avem dreptul sa vedem echipa cand joaca in sala. Daca vrea antrenament privat sa mearga la Brasov!!!

  2. 1. Daca tot nu a anuntat, ar fi putut macar sa informeze despre meci atunci cand a fost sunat, asa cum a facut cu un site din capitala. Probabil,insa, ca presa locala e prea mica pentru anvergura dumnealui.
    2. Cat despre calitatea noastra de simpli spectatori,te inseli, citeste site-ul ca sa intelegi de ce.

  3. am auzit ca galeria nu va mai veni la meciuri decat atunci cand vor fi respectati de catre cei din conducerea clubului,,,nu stiu nu am inteles prea bine …,,sa-i vedem cum mai joaca fara spectacol in tribune ,,,,sa=l vedem pe marele antrenor voica cum se agita pe uscat …..daca nu avem voie in sala care noi platim taxe si impozite atunci unde avem voie ???rusine .voica ,

  4. sunteti stupizi. fiecare echipa are dreptul sa faca ce antrenament secret vrea. multa lume are antrenamente secrete

  5. dl Voica se pregăteşte pt meciul cu CSU Suceava. Degeaba că oricum ia bătaia la Suceava. Noua echipă a Sucevei formată din mânji vă va scoate limba de un cot. Forzza Suceava!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.