Darko Zakoc: ”Știința mi se pare mai puternică decât în sezonul trecut”


Antrenorul campioanei și al echipei naționale de volei feminin a României era foarte supărat la finalul partidei pierdute în fața Științei Bacău. Iată interviul pe care Darko Zakoc ni l-a acordat la finalul partidei.

Rep.: Ce părere aveți despre meciul din această seară ?

Darko Zakoc: Această înfrângere nu ne pune într-o postură foarte bună. Noi am avut multe probleme și un joc oscilant și în partida cu Dinamo, iar astăzi am văzut același lucru. Am avut un început bun, până la jumătatea celui de-al doilea set, după care am început să oferim o mulțime de cadouri echipei din Bacău. Am făcut multe greșeli la preluare, de asemenea, serviciul nu a mai fost la fel de bun ca în primul set, când a fost punctul nostru forte. Felicit echipa din Bacău, care a făcut un joc foarte bun și a fost foarte motivată, lucru la care mă așteptam înaintea jocului, fiindcă le învinsesem în finala din campionatul trecut și au avut o mare dorință de revanșă. Sper ca, atunci când ne vom completa echipa, să ne prezentăm mai bine.

Rep.: Care a fost cauza numărului mare de greșeli făcute de echipa dumneavoastră ?

D.Z.: E foarte complicat de explicat. Echipa mea nu a făcut o pregătire normală, fiindcă eu am fost plecat mult timp cu echipa națională și am început sezonul după numai 2-3 jocuri amicale. Aceasta e una din cele mai mari probleme ale noastre.

Rep.: Cum apreciați nivelul partidei, comparativ cu finala din luna mai ?

D.Z.: Cred că echipa din Bacău a câștigat mult prin transferurile pe care le-a făcut, mă refer la jucătoarele care fac parte din echipa națională (Sobo și Miclea – n.n.). Cred că Știința e mai puternică decât în sezonul trecut, dar consider că niciuna dintre cele două echipe nu a jucat la nivelul ei maxim, e nevoie de timp pentru asta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.