Avancronică: Știința Bacău – Tomis Constanța (miercuri, ora 17.00)


Prima ligă de volei feminin și-a programat două dintre marile derby-uri în primele două runde. După ce a învins-o pe Dinamo în cinci seturi la Constanța, campioana Tomis vine la Bacău pentru reeditarea finalei din sezonul precedent.
Va fi cu siguranță un meci pe cinste miercuri după-amiază, între cele mai bune echipe din voleiul feminin românesc, formații aflate în formă judecând după rezultatele din runda inaugurală.
Dacă Tomis a trecut sâmbătă de Dinamo, Știința s-a impus fără probleme în deplasarea de la CSM Ecorec București, în urma unei prestații care l-a mulțumit pe exigentul Florin Grapă.
Ambele formații se prezintă la derby-ul de miercuri cu modificări de efectiv față de confruntările din primăvară, iar cele mai importante dintre acestea par a fi plecările bulgăroaicei Emilia Nikolova și a Ioanei Nemțanu, cele două guri de tun determinante din finala campionatului precedent. Desigur că gruparea de la malul mării a transferat în loc alte jucătoare valoroase, însă Știința pare să aibă atu-ul omogenității, având doar două voleibaliste noi în sextetul de bază: Alexandra Sobo și Crina Hosu (care revine în formația băcăuană).
Să sperăm într-un spectacol de gală cu o sală plină și cu o victorie spectaculoasă a Științei. Arbitrii care vor conduce partida Știința – Tomis sunt bucureștenii Bogdan Stoica (A1) și Silvian Lungu (A2).

Un comentariu la „Avancronică: Știința Bacău – Tomis Constanța (miercuri, ora 17.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.