E timpul pentru prima victorie: Universitatea Neptun Constanța – CSM Bacău (miercuri, ora 18)


Liga Națională de handbal feminin se reia cu etapa a III-a, în cadrul căreia CSM Bacău se deplasează la malul mării pentru disputa cu Universitatea Neptun Constanța. Gruparea dobrogeană este una dintre cele mai tinere din prima ligă, fiind considerată o candidată sigură la retrogradare, însă în prima etapă a furnizat o mare surpriză, învingând acasă pe CSM București. De partea cealaltă, CSM Bacău a avut un început slab de campionat, pierzând la Deva, dar a făcut un al doilea joc mai bun în remiza de pe teren propriu cu CSM Ploiești. În plus, antrenorii Gabriela Manea și Adi Brezan vor avea la dispoziție toate jucătoarele, la CSM urmând să debuteze Mihaela Cherecheș, extrema venită din Franța, de la Le Havre.
De altfel, pentru handbalistele băcăuane e o săptămână importantă, cu două meciuri din care ar trebui să scoată maximum, dat fiind faptul că, după aceea, programul este unul infernal (HCM Roman, Oltchim, U Jolidon Cluj, CSM București și Corona Brașov).
CSM Bacău poate alinia o formulă de echipă cuprinzând jucătoare cu experiență, capabile să obțină o victorie la Constanța, pentru ca sâmbătă să abordeze cu un moral ridicat partida de acasă cu Oțelul Galați.
Meciul Univ. Neptun Constanța – CSM Bacău a fost încredințat unei brigăzi de arbitri EHF, alcătuită din Bogdan Stark și Romeo Ștefan, cei care au arbitrat recent victoria handbaliștilor de la Știința la Cluj-Napoca.
Celelalte partide ale etapei: CSM Ploiești – HC Zalău, HCM Baia Mare – SCM Craiova, Oțelul Galați – Corona Brașov, HCM Roman – CSM București, Oltchim Rm. Vâlcea – U Jolidon Cluj și CSM Cetate Deva – Dunărea Brăila.

2 comentarii la „E timpul pentru prima victorie: Universitatea Neptun Constanța – CSM Bacău (miercuri, ora 18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.