Alba-neagra cu ora de disputare a meciului Steaua – Știința MD Bacău


După ce, la partida din deplasare de la Cluj-Napoca, băcăuanii au aflat că vor juca de la ora 18 abia în ziua meciului, Federația Română de Handbal a modificat ora de disputare a partidei cu Steaua de sâmbătă cu două zile înaintea partidei. Astfel, luni, jocul dintre Steaua București și Știința Municipal Dedeman Bacău a fost anunțat pentru sâmbătă, de la ora 12.30. Trei zile mai târziu, FRH a modificat pe propriul site ora de începere, publicând ora 13. Se pare că ar fi vorba de o solicitare a Digisport, care va transmite meciul în direct, numai că pe site-ul postului de televiziune partida apare în program sâmbătă, de la ora 12.30.
Cert e că gruparea din Bacău n-a primit nicio înștiințare oficială referitoare la ora de disputare a meciului, luând de bune anunțurile federale. Să sperăm că Steaua nu va prelua modelul celor de la fotbal, astfel încât vineri seara să se anunțe că jocul va avea loc la Cluj sau Constanța !

În altă ordine de idei, se pare că sâmbătă, 1 octombrie, Sala sporturilor din Bacău va găzdui primul cuplaj handbalistic al anului cu două meciuri din primele eșaloane. De la ora 10, handbalistele de la CSM Bacău vor juca împotriva Oțelului Galați pentru ca, de la ora 12.30, Știința Municipal Dedeman Bacău să primească replica celor de la CS Caraș-Severin.

2 comentarii la „Alba-neagra cu ora de disputare a meciului Steaua – Știința MD Bacău”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.