Avancronică: U Transilvania Cluj – Știința MD Bacău (live text joi, ora 18.00)


Etapa a doua a Ligii Naționale la handbal masculin îi duce pe handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău la Cluj-Napoca, pentru un meci al marilor orgolii. Băcăuanii se vor întâlni cu o echipă pe care nu au reușit s-o învingă în sezonul trecut și care a egalat în ultima secundă a meciului de la Bacău. După prima etapă, Cristi Ghiță spunea că Știința merge la Cluj pentru victorie, fiindcă ar fi unele ”datorii” de plătit ardelenilor.
Referitor la acest meci, antrenorul Eliodor Voica a spus: ”Vrem să mergem la Cluj să ne reprezentăm cum se cuvine, iar când spun lucrul ăsta cred că înțelege toată lumea pentru ce mergem acolo. Noi dorim să câștigăm absolut orice meci și să creștem de la meci la meci.”
În ultima partidă disputată la Cluj-Napoca între cele două echipe, în februarie 2011, gazdele s-au impus cu 26-23, dar, față de acel joc, clujenii nu-i mai au în lot pe Ghionea, Vujadinovic, Nicolae și Mocanu.

În prologul etapei a doua, miercuri, de la ora 18.25, se vor întâlni Steaua București și Dinamo Municipal Călărași, celelalte partide urmând să se desfășoare joi, după următorul program: CSM București – CSM Satu Mare (17.00), CSM Ploiești – HCM Constanța (17.00), Energia Tg. Jiu – Poli Timișoara (18.00), Potaissa Turda – CSU Suceava (18.00) și CS Caraș-Severin – HC Odorhei (18.30)

2 comentarii la „Avancronică: U Transilvania Cluj – Știința MD Bacău (live text joi, ora 18.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.