Start în Campionatul Județean de Minifotbal


Duminică s-au disputat primele meciuri din cadrul etapei inaugurale a celei de a şasea ediţii a Campionatului Judeţean de Minifotbal. Anul acesta campionatul se va disputa în sistem tur-retur, urmând ca după finalizarea turului echipele participante să fie repartizate în două grupe valorice, din prima grupă urmând să se decidă reprezentantele Bacăului de anul viitor la turneele finale – Cupa României şi respectiv Campionatul Naţional, în timp ce celelalte echipe din a doua grupă valorică îşi vor disputa locurile ocupate în clasamentul final precum şi premiile puse în joc inclusiv pentru aceştia.

„Este un campionat care a început sub cele mai bune auspicii, cu meciuri extraordinare de frumoase, cu o deosebită plăcere de joc pentru toate echipele. Totodată nu pot să nu remarc faptul că minifotbalul este un sport pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, nu în mod întâmplător cel mai tânăr jucător are doar 16 ani, Alexandru Maftei, în timp ce cel mai vârstnic jucător are nu mai puţin de 55 de ani, Constantin Sute”, a declarat Gheorghe Burleanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal.

Rezultate etapei I :
FC Mondosport vs. Fair Play 9 – 6 (jucătorul meciului Daniel Tofan)
Ultra Boys vs. Ştiinţa 5 – 2 (jucătorul meciului Ştefan Paladi)
FC Coriolan vs. Sportul Studenţesc 11 – 1 (jucătorul meciului Claudiu Ghenade)
FC Bambus vs. Baumax 2 – 6 (jucătorul meciului Cristi Ditiuşcă)
Lokomotiv Moscova vs. Spartak 0 – 7 (jucătorul meciului Ionuţ Iacob)

Meciurile dintre Dey Şerbăneşti vs. FC Spartanii, precum şi Grafit Soccer Invest vs. Gim Sport se vor juca în cursul zilelor de joi şi vineri din această săptămână, iar Arena Club, cea de a cincisprezecea echipă înscrisă, va sta în această etapă, urmând să-şi intre în ritm de abia din etapa următoare.

(sursa: www.campionateminifotbal.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.