Declarațiile antrenorilor după Știința MD Bacău – Energia Pandurii Tg. Jiu 33-30

Eliodor Voica (Știința): ”Dacă ar fi să aruncăm rapid o privire asupra meciului, am fi tentați să spunem că am făcut o prospețime, am făcut o echipă a doua. Îmbucurător pentru mine este faptul că a doua echipă, iar dacă lezez pe cineva îmi cer scuze anticipat, a reușit să facă față și să fie … Continuă lectura „Declarațiile antrenorilor după Știința MD Bacău – Energia Pandurii Tg. Jiu 33-30”


Eliodor Voica (Știința): ”Dacă ar fi să aruncăm rapid o privire asupra meciului, am fi tentați să spunem că am făcut o prospețime, am făcut o echipă a doua. Îmbucurător pentru mine este faptul că a doua echipă, iar dacă lezez pe cineva îmi cer scuze anticipat, a reușit să facă față și să fie acolo când a trebuit să fie. Acest lucru ne dă speranțe pentru mai departe și nu numai. Asta înseamnă că suntem pe cale să facem o echipă competitivă. Ghiță a fost azi omul de care avem nevoie, eu consider că el a avut azi un meci normal, e punctul meu de vedere fiindcă îl văd în fiecare zi și nu greșesc. Fără a fi o scuză, trebuie să spun că mulți dintre jucătorii noștri au avut puțin trac, după o perioadă îndelungată în care nu au mai evoluat în fața publicului, poate că am vrut să facem totul prea repede. Îmbucurător este faptul că am reușit să obținem două puncte, după o victorie muncită, dar asta e meseria noastră și pentru asta suntem aici. ”

Liviu Andrieș (Pandurii): ”A fost un joc bun, disputat cu ambiție, pentru că a fost prima etapă, fiecare echipă a arătat poftă de joc, așa e la începutul campionatului. Sunt puțin dezamăgit de rezultat, dar asta e. Probabil că diferența s-a făcut la nivelul loturilor, noi având un lot mai mic din punct de vedere numeric, dar și la nivel valoric, ținând cont de faptul că eu am avut pe bancă niște copii pe care nu i-am putut introduce.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.