Detronați în Cetatea de Scaun: Rapid CFR Suceava – SC Bacău 2-0 (1-0)


E clar că fotbaliștilor de la SC Bacău nu le priește deloc pe stadionul sucevean Areni. Elevii lui Cristi Popovici au cedat în fața celor de la Rapid CFR Suceava, echipă care a și preluat șefia clasamentului seriei I din Liga a III-a. Ca și în partida de marți, cu Dunărea Galați, băcăuanii s-au văzut conduși rapid cu 2-0, după numai 18 minute, Ionesi deschizând scorul în minutul 8, iar Geamăn înscriind în propria poartă 10 minute mai târziu.
Din păcate, la SC Bacău a reapărut meteahna ratărilor, lipsa de concentrare la finalizare făcându-i pe fotbaliștii băcăuani să irosească o sumedenie de ocazii de gol. Echipa pregătită de Cristi Popovici cedează șefia clasamentului și se pregătește de o nouă deplasare dificilă vinerea viitoare, la Râmnicu Sărat.
Foto: sportsuceava.ro
Celelalte rezultate ale etapei: Aerostar Bacău – CSM Focșani 0-0, Ceahlăul II Piatra Neamț – Politehnica Galați 2-1, Petrotub Roman – Cetatea Tg. Neamț 4-1, Oțelul II Galați – CS Panciu 3-0, CSM Pașcani – Sporting Suceava 0-0 și FCM Dorohoi – CSM Rm. Sărat 1-3. ABC Stoicescu a stat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.