Avancronică: SC Bacău – FCM Dorohoi (vineri, ora 17, Stadion ”Aerostar”)


După dificila deplasare de la Pașcani, SC Bacău pare să aibă un ”respiro” pe teren propriu cu o nou-promovată. Doar pare, fiindcă FCM Dorohoi a făcut o figură frumoasă în primele două runde, când a învins acasă pe CSM Pașcani cu 2-0 și a pierdut in extremis, 0-1, la Rapid CFR Suceava. În plus, se pare că echipa din Dorohoi va fi susținută și de o mică galerie, grație ajutorului oferit de municipalitate. Echipa pregătită de Cristi Popovici se află în fața unei săptămâni încărcate, cu trei partide oficiale deloc ușoare, dacă ținem cont că marți va întâlni pe Dunărea Galați în cupă, iar vineri se va deplasa la Rapid CFR Suceava.
Partida SC Bacău – FCM Dorohoi va fi arbitrată la centru de brașoveanul Mihai Hîrlab, care va fi ajutat de asistenții ieșeni Daniel Ștefănescu și Petronela Anițoaei.

Celelalte meciuri ale etapei a III-a din seria I: ABC Stoicescu – Aerostar Bacău, CSM Focşani – Rapid CFR Suceava, Cetatea Târgu Neamţ – Ceahlăul II Piatra Neamţ, CS Panciu – SC Municipal Petrotub Roman, Sporting Suceava – Oțelul II Galaţi, CSM Râmnicu Sărat – CSM Paşcani. Politehnica Galați stă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.