Gânduri optimiste la FCM Bacău înainte de startul sezonului / ”Am încredere că echipa va face o figură frumoasă”, spune președintele Daniel Scânteie


Conferinţa de presă organizată joi de clubul băcăuan a avut ca temă principală startul în Liga a II-a al echipei antrenate de Gheorghe Poenaru. Preşedintele Daniel Scânteie s-a declarat optimist în privinţa impresiei pe care FCM Bacău o va produce în viitoarea ediţie de campionat: „Am încredere că echipa va face o figură frumoasă, și când spun asta mă bazez pe pregătirea foarte bună pe care băieţii au făcut-o în această perioadă, dar şi pe rezultatele bune din meciurile de pregătire. Desigur că jocul cu Farul va fi unul greu, acest meci marcând revenirea noastră în al doilea eşalon, însă am încredere că antrenorul va mobiliza echipa astfel încât să pornim cu dreptul. În ceea ce priveşte echipa din Constanţa, e o echipă în formare, ceea ce nu face din ea un adversar de speriat.” Cu această ocazie, preşedintele băcăuan a ţinut să mai lanseze un apel la suporterii băcăuani, aşteptându-i pe stadion într-un număr cât mai mare.

La conferinţă au luat parte şi doi dintre jucătorii care au avut un aport însemnat la revenirea în Liga a II-a a formației FCM Bacău, Gabriel Boghian şi Marius Doboş. De altfel, cei doi sunt printre puţinii jucători din lotul antrenat de Gheorghe Poenaru cu experienţă în liga a II-a. „În primul rând, îmi doresc un campionat fără accidentări şi cu evoluţii cât mai bune, astfel încât să pot ajuta echipa. Desigur că va fi un alt nivel, însă sper să facem faţă, având în vedere faptul că suntem mai mulţi jucători cu experienţă„, a declarat Boghian.

La rândul lui, Marius Doboș ne-a împărtășit gândurile sale înaintea startului sezonului competiţional: „În primul rând, îmi doresc ca eu, împreună cu restul echipei, să ne facem datoria cât mai bine faţă de club şi de suporteri şi să obţinem rezultate cât mai bune. Vom încerca, eu, Ştefan Apostol şi ceilalţi jucători cu experienţă, să îi ajutăm cu sfaturi pe cei mai tineri, fiindcă vor urma meciuri grele, în condiţiile în care sunt multe echipe care şi-au afirmat dorinţa de a promova în Liga I.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.