Minifotbal: Memorialul ”Teofil Bora” a ajuns în faza semifinalelor


Cu toate că în acest moment campionatul de minifotbal de la Bacău se află într-o pauză competiţională, cele mai bune echipe de minifotbal din Bacău, Piatra Neamţ şi Roman au luat parte la Memorialul Teofil Bora, aflat la cea de a doua ediţie. La start s-au aflat 10 echipe care au fost repartizate în două grupe. La invitaţia lui Gheorghe Burleanu, managerul campionatului de minifotbal din Bacău, dar şi iniţiatorul memorialului Teofil Bora, au răspuns câte două echipe din Piatra Neamţ şi Roman şi alte şase din Bacău. Din cele două grupe s-au calificat pentru faza semifinalelor, Oz Er Golden (campioana Romanului), Fenix Play (campioana din Piatra Neamţ), Grafit Soccer Invest (campioana Bacăului din ultimii doi ani) şi revelaţia acestei ediţii de campionat, FC Spartanii.

În Grupa B, Grafit Soccer Invest s-a calificat de pe locul întâi după ce a trecut în meciul direct de Fenix Play din Piatra Neamţ cu scorul de 4-3, într-un joc în care Gabi Bojescu s-a remarcat din nou ca un lider al echipei sale. În Grupa A, Oz Er Golden din Roman îşi asigurase deja locul întâi din grupă, în timp ce locul doi a fost aprig disputat de două formaţii băcăuane, Spartanii şi Spartak. FC Spartanii a reuşit să se impună în cele din urmă cu scorul de 5-2, graţie şi reuşitelor lui Marius Tănase care a avut un joc excelent.
În semifinale se vor întâlni Fenix Play Piatra Neamţ cu Oz Er Golden Roman şi respectiv Grafit Soccer Invest cu FC Spartanii, câştigătoarele urmând să joace finala celei de a doua ediţii a Memorialului Teofil Bora.

„Mă bucur că am ajuns în această fază a competiţiei şi totodată că anul acesta au participat echipe şi din Piatra Neamţ şi Roman care au ridicat nivelul competiţiei. După cum spuneam şi cu un an în urmă acest memorial va deveni unul de tradiţie pentru sportul băcăuan, la fel ca şi campionatul de minifotbal pe care îl organizăm de 6 ani, perioadă în care pe acest teren de minifotbal au păşit sute de iubitori ai sportului cu balonul rotund”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul campionatului de minifotbal din Bacău, dar şi iniţiatorul memorialului Teofil Bora ajuns deja la cea de a doua ediţie.

La sfârşitul lunii august va demara la Bacău şi ediţia a şasea a Campionatului Judeţean de Minifotbal, desfăşurat sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, care a stârnit interesul deja a mai multor echipe noi care vor lua startul din această toamnă. De menţionat că anul acesta echipele vor fi repartizate în două ligii, una destinată jucătorilor atraşi de sistemul competiţional şi animaţi mai mult de farmecul jocului de minifotbal, iar o altă ligă care va califica echipele Bacăului care ne vor reprezenta în 2012 la Campionatul Naţional de Minifotbal şi respectiv Cupa României la Minifotbal.

Grupa A: CLASAMENT

1. OZ ER GOLDEN ROMAN 4 4 0 0 42-7 12
2. SPARTANII BACAU 4 3 0 1 22-18 9
3. SPARTAK BACAU 4 2 0 2 17-20 6
4. INTER PIATRA NEAMT 4 0 0 4 0-12 0
5. BAMBUS BACAU 4 0 0 4 9-50 0

Grupa B: CLASAMENT

1. GRAFIT SOCCER INVEST 4 4 0 0 22-6 12
2. FENIX PLAY PIATRA NEAMT 4 3 0 1 24-9 9
3. ULTRA BOYS BACAU 4 2 0 2 10-13 6
4. AMBIENT ROMAN 4 2 0 2 7-12 6
5. FAIR PLAY BACAU 4 0 0 4 1-19 0
(sursa: www.campionateminifotbal.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.