Laureații ediției a VI-a a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin


Sâmbătă la prânz, a căzut cortina peste cea de-a șasea ediție a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin. În acest an, cupa a fost câștigată de campioana României, HCM Constanța, care a câștigat clar toate cele trei jocuri disputate. Locul al doilea a revenit surprinzător echipei CSM București, datorită victoriilor obținute cu Știința și Dinamo, în timp ce echipa gazdă s-a clasat doar pe locul 3, obținând un singur succes, împotriva ”lanternei” turneului, Dinamo Brașov.
Cel mai tehnic jucător al competiției a fost desemnat conducătorul de joc al Științei, Ionuț Rotaru, în timp ce titlul de cel mai bun portar i-a revenit lui Adrian Irimuș, de la CSM București. Constănțeanul Valentin Ghionea a primit trofeul pentru golgeterul turneului.
Săptămâna viitoare, de vineri până duminică, Știința MD Bacău va participa la Memorialul ”Zoran Kurtes”, organizat de HCM Constanța, alături de echipa campioană și de două formații din Serbia, Vojvodina Novi Sad şi RK Jugovic Kac.

Un comentariu la „Laureații ediției a VI-a a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin”

  1. Domnilor de la Bacau: de ce a iesit Ghionea golgeter cand era la egalitate de puncte cu Dragnea = 15 ??? asa cum a precizat si comentatorul meciului dintre HCM STIINTA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.