Revenire în forță: FCM Bacău – Aerostar Bacău 5-1 (0-1)

FCM Bacău a încheiat seria partidelor de pregătire cu un test în compania fostei colege de serie, Aerostar Bacău. Disputat pe Stadionul Municipal, jocul a fost serios influențat de starea terenului, îmbibat pe alocuri cu apă. Tocmai acest fapt l-a impiedicat pe Curiliuc să deschidă scorul în minutul 12, atunci când mingea trimisă subtil pe sub Iacobuță, s-a oprit la câțiva centimetri de linia porții astfel că fundașii „aviatorilor” au putut îndeparta pericolul. În rest, jocul a fost echilibrat, cu acțiuni sporadice de o parte și de alta, Aerostarul reușind să pună în dificultate apărarea băcăuană prin incursiunile rapide ale lui Gândulescu, însa Roca a fost de fiecare dată la post. Tot Gândulescu avea să obțină lovitura de pedeapsă, păcălindu-l pe Bursuc, lovitură de pedeapsa transformata cu siguranța de Tofan. La pauză, Gheorghe Poenaru a introdus garnitura standard cu scopul clar de a recupera terenul pierdut în prima repriză. Insă lucrurile nu au fost atât de simple, tinerii jucatori ai Aerostarului dând o replică dârză. Aceasta până în minutul 70 când Gucianu a dat tonul revenirii gazdelor, trimițând în propria poartă o minge al cărei destinatar era Vraciu. De aici lucrurile s-au simplificat rapid, elevii lui Gheorghe Poenaru rezolvând meciul în următoarele patru minute prin Vraciu(’72) și Lozneanu(’74). Astfel elevii lui Gioni Andrieș și Vali Cioancă au căzut atât fizic cât și psihic, Vraciu a realizat dubla(’80) și Întuneric a închis tabela la scorul de 5-1, punctând in chiar ultimul minut al meciului, la capătul unei acțiuni la care au contribuit Taban și Boghian. Jucătorii antrenați de Gheorghe Poenaru încheie programul meciurilor de pregătire cu un bilanț pozitiv(4 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri), tehnicianul băcăuan mai având zece zile pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește startul Ligii a II-a.

FCM Bacău: Roca- Lipovanu, Mihălăchioae, Bursuc, Eudean- Huiban, Baciu, Apostu, Pavel- Curiliuc, Hurdubei. Au mai evoluat: Petrache, Stamatin, Lozneanu, Ursu, Întuneric, Apostol, Doboș, Taban, Vraciu, Boghian, Menghia, Luncanu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Aerostar: Iacobuță- Senteș, Ichim, Radu, Toader-Brăescu, Dumitriu, Tofan, Sârbu- Gândulescu, Câmpanu. Au mai evoluat: Gucianu, Varea, Strungariu, Măgirescu.

Un comentariu la „Revenire în forță: FCM Bacău – Aerostar Bacău 5-1 (0-1)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.