Start în prima ediție a Cupei Municipiului Bacău la handbal feminin


Vineri dimineață, în Sala Sporturilor, se va da fluierul de începere al primei ediții a Cupei Municipiului Bacău la handbal feminin. Cu patru săptămâni înainte de debutul Ligii Naționale, echipa CSM Bacău, pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan, va avea ocazia să ia pulsul câtorva dintre viitoarele adversare din campionat. Au răspuns invitației clubului băcăuan trei dintre echipele puternice ale primului eșalon, respectiv Oțelul Galați (care va reprezenta România în viitoarea ediție a Cupei Cupelor), Corona Brașov (noua denumire a Rulmentului) și Dunărea Brăila.
Vineri, de la ora 11, se vor întâlni Corona Brașov și Oțelul Galați, iar de la 13, CSM Bacău și Dunărea Brăila. Tot vineri, de la 17, va avea loc meciul Dunărea Brăila – Corona Brașov, iar în ultimul meci al zilei, de la 19, vor evolua CSM Bacău și Oțelul Galați. Sâmbătă, se vor disputa ultimele două jocuri ale turneului, de la 10, Oțelul Galați – Dunărea Brăila, iar de la 12, CSM Bacău – Corona Brașov.
La finalul competiției, se vor acorda cupe pentru cea mai bună jucătoare a turneului, golgetera turneului și cel mai bun portar al turneului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.