O altă față: CSM Bacău – România (tineret) 30-25 (18-10)


Handbalistele de la CSM Bacău și-au luat revanșa în fața naționalei de tineret a României, în cel de-al doilea amical dintre cele două formații, disputat duminică dimineață la Sfântu Gheorghe. Elevele antrenorilor Gabriela Manea și Adi Brezan au arătat o altă față în jocul de duminică, izbutind să se impună la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate, în minutul 47 scorul fiind 30-17. ”A fost un meci incomparabil cu cel de ieri ca atitudine, probabil că ședința pe care am avut-o sâmbătă seara și-a făcut efectul”, ne-a spus Gabriela Manea.
CSM Bacău: Parkhomenko, Sîntămărean – Simion 7, Duță 5, Krumova 5, Shutska 5, Geapănă 4, Szabo 3, Toma 1, Amoagdei, Matei, Trăilă.

De marți, echipa băcăuană va reveni la Sfântu Gheorghe, deoarece Sala Sporturilor din Bacău este ocupată cu Campionatele Naționale de Box. În afara antrenamentelor zilnice, Gabriela Manea intenționează să dispute și două jocuri de verificare cu Rulmentul Brașov. Revenirea acasă este prevăzută pentru sâmbătă, când echipa băcăuană se va opri la Piatra Neamț pentru un amical cu echipa locală care evoluează în Divizia A.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.