Succes convingător: FCM Bacău – Săgeata Năvodari 2-0 (0-0)


FCM Bacău și-a continuat seria jocurilor de verificare cu un amical disputat la Roznov, cu una din echipele tari ale seriei I din eșalonul secund, Săgeata Năvodari, formație care a disputat recent barajul de promovare în Liga I. Echipa pregătită de Gheorghe Poenaru a avut o evoluție foarte bună și, după o primă repriză fără goluri, dar cu patru ocazii ratate la poarta dobrogenilor, Curiliuc a înscris două goluri de toată frumusețea, cu două ”scărițe”, în minutele 57 și 61. Eugen Baciu a re-debutat la FCM Bacău, evoluând în ultimele 30 de minute ale întâlnirii.

FCM Bacău (repriza I): Stamatin – Codreanu, Lozneanu, Ursu, Eudean – Huiban, Apostu, Taban, Doboș – Curiliuc, Boghian.
FCM Bacău (repriza a II-a): Stamatin (75 Petrariu) – Mihălăchioae, Bursuc, Ursu, Codreanu (74 Doboș) – Lipovanu, Apostol (76 Eudean), Întuneric, Huiban (62 Baciu) – Vraciu, Curiliuc (68 Boghian).

Referitor la amicalul cu Săgeata, antrenorul Gheorghe Poenaru ne-a declarat: ”A fost încă un joc bun de pregătire, în fața unei echipe foarte bune, care nu întâmplător a jucat barajul de promovare. Jucătorii noștri au evoluat foarte bine, îi remarc pe toți și pot spune că a fost un test reușit pentru noi din toate punctele de vedere, iar rezultatul este unul corect.”

Sâmbătă dimineață, FCM Bacău va evolua la Pașcani, cu CSM din localitate, partidă în care Gheorghe Poenaru va utiliza jucătorii care au evoluat mai puțin sau nu au evoluat deloc vineri la Roznov. Săptămâna viitoare, miercuri și vineri, echipa băcăuană va disputa alte două meciuri amicale, ambele pe teren propriu, cu Dunărea Galați și Callatis Mangalia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.