Handbalistele de la CSM Bacău joacă în week-end la Sfântu Gheorghe


Handbalistele de la CSM Bacău au revenit marți din cantonamentul montan de la Poiana Brașov și și-au continuat antrenamentele în Sala Sporturilor din Bacău. Din păcate, amicalul cu HCF Piatra Neamț, care ar fi trebuit să se dispute vineri după-amiază, a căzut, astfel încât echipa pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan va pleca în week-end la Sfântu Gheorghe, acolo unde va disputa trei meciuri sâmbătă și duminică. Astfel, sâmbătă dimineață, CSM Bacău va juca împotriva echipei CSM Sf. Gheorghe, iar sâmbătă după-amiază și duminică dimineață, echipa băcăuană se va confrunta cu naționala de tineret.
Săptămâna viitoare, Campionatele Naționale de Box vor da peste cap programul echipei, care va fi nevoită să se antreneze prin străini, în sălile de la Roman și Piatra Neamț, în această din urmă locație urmând să dispute și două jocuri de verificare cu echipa locală. Prima apariție a handbalistelor de la CSM în fața publicului băcăuan se va produce abia în luna august când, înainte de Cupa Municipiului Bacău, programată între 5 și 7 august, echipa antrenată de Gabriela Manea și Adi Brezan va disputa două amicale cu HCM Roman și HCF Piatra Neamț.
În ceea ce privește lotul de jucătoare, în aceste zile se află în probe Irina Dascălu (un pivot care a evoluat în Turcia în sezonul trecut), iar în perioada imediat următoare este așteptată și portărița Imola Berei, de la U Jolidon Cluj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.