Cristian Popovici: ”Problemele mele se îndreaptă către jucătorii sub 21 de ani”


În pofida victoriei obținute în fața fostei sale echipe, tehnicianul echipei SC Bacău continuă să aibă mari bătăi de cap în ceea ce privește jucătorii sub 21 de ani din lot. Iată ce a declarat Cristi Popovici la finalul partidei: ”Victoria din acest meci ne dă încredere și ne arată că avem un lot cu care putem promova. Jocul în sine a fost interesant, fiindcă ambele echipe au fost preocupate să joace cât mai mult fotbal, acesta fiind și scopul întâlnirii. Eu sunt mulțumit de jucătorii mei fiindcă au arătat că au valoare, dar problemele mele se îndreaptă către jucătorii sub 21 de ani, avem doar 4 astfel de jucători în lot și-mi doresc încă 3. Am în vedere doi jucători de la Aerostar, să vedem în ce măsură îi vom putea aduce, dat fiind faptul că sezonul viitor va fi unul complicat pentru ei, fiindcă vor retrograda șase echipe.”
Față de lotul avut la dispoziție săptămâna trecută, Cristi Popovici a renunțat la frații Alex și Raul Novoselinschi, anunțând că în cantonament vor fi luați toți cei care au jucat cu Botoșaniul, cu o excepție. ”Sunt nevoit să renunț la Ginghină, fiindcă vreau să aduc un jucător sub 21 de ani pe postul de vârf de atac. Nu e vorba că nu ar face față, dar i-ar fi foarte greu să joace, dată fiind concurența de pe acest post”, a precizat antrenorul băcăuan.

De luni, SC Bacău pleacă în cantonament la Slănic Moldova, unde e posibilă disputarea unui amical sâmbăta viitoare. Cert este că, la ieșirea din cantonament, pe 29 iulie, echipa lui Cristi Popovici va juca un amical la Bacău cu Oțelul II Galați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.