Gheorghe Poenaru: ”Visez departe cu acest nucleu de jucători”


Antrenorul Gheorghe Poenaru s-a declarat satisfăcut după amicalul pierdut la limită în fața prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamț. ”Sunt mulțumit în primul rând că am avut prilejul să întâlnim o echipă de Liga I și pentru că am jucat în nocturnă pe un teren pe care eu îl consider cel mai bun din țară. Din punctul meu de vedere, pentru noi a fost un meci de verificare bun. Chiar dacă echipa gazdă e înaintea noastră cu pregătirile, eu cred că am făcut un joc destul de bun. Ne-am apărat destul de bine, dat fiind faptul că am luat un singur gol, și acela pe o eroare marcaj. Sigur că am încercat să și construim, dar ne-a reușit mai puțin, pentru că vioara întâi a fost echipa gazdă”, a declarat antrenorul FCM-ului.
Întrebat ce-și dorește de la viitorul sezon de Liga a II-a, Poenaru a spus: ”Eu nu ascund faptul că visez departe cu acest nucleu de jucători tineri pe care-i avem. Desigur că totul va depinde de buget și de resursele materiale pe care le vom avea alocate pentru următoarele două sezoane. Cu multă muncă și modestie, vom reuși un campionat destul de bun.”
Referitor la stadiul în care se prezintă echipa, la 10 zile de la începerea pregătirilor, antrenorul băcăuan a declarat: ”Deocamdată sunt mulțumit, se vede că s-a muncit bine. Echipa nu a avut coerență în joc și cursivitate în fazele de atac, dar era normal să se întâmple asta. Cred că dorința lor de a juca bine și-a pus amprenta în mod negativ în multe situații și la unii jucători. Cu toate acestea, în anumite perioade ale jocului, au demonstrat că nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarii lor. Dar, așa cum am mai spus, eu cred că peste un an-doi, Bacăul va avea o echipă de forță.”

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru: ”Visez departe cu acest nucleu de jucători””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.