SC Bacău dispută vineri primul amical al verii


Cristi Popovici a programat, începând de miercuri, două antrenamente pe zi cu noua sa echipă, iar vineri va susține primul joc de verificare, cu concitadina Aerostar, de la ora 17, pe terenul Aerostar 2 Letea. Meciul are drept scop identificarea unor ”aviatori” sub 21 de ani care să poată fi transferați la Sport Club. În afara lui Spiridon și a lui Patrichi, Cristi Popovici l-a adus de la fosta sa echipă și pe portarul Cherecheș. De asemenea, echipa băcăuană îi mai are la pregătiri pe Remus Cojocaru (liber de contract), Stoica (fundaș central, Oțelul II), precum și pe frații Raul și Alexandru Novolinski, sosiți de la Sighetu Marmației. Niciunul dintre aceștia nu a semnat până în prezent cu SC Bacău. ”Am primit asigurări că voi putea conta în continuare și pe jucătorii împrumutați în iarnă de la Oțelul II, adică Blănaru, Miron și Ginghină. Din păcate, din cauza operației suferite la menisc și ligament, nu vom putea conta pe Bamba în turul campionatului”, a spus Cristian Popovici.
În ceea ce privește plecările, în afara lui Drăgan și a lui Gafița, Cristi Popovici nu va mai conta nici pe serviciile lui Pricop, în timp ce americanul De Grood este în continuare de negăsit.
Înainte de plecarea în cantonamentul de la Slănic Moldova, prevăzută pentru 18 iulie, SC Bacău va mai disputa un joc de verificare, pe teren propriu, cu FC Botoșani, sâmbătă, 16 iulie. ”După acest meci, mă voi decide asupra lotului cu care voi pleca în cantonament și cu care vom aborda campionatul. Eu îmi doresc să avem în lot 7 jucători sub 21 de ani, dintre care unul să fie portar”, a precizat Cristi Popovici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.