Noutăți și la echipa masculină CSM Bacău 2010


Divizionara A CSM Bacău 2010 se va reuni în plen pe 20 iulie, după cum ne-a informat managerul echipei, Radu Ababei. Aripa de peste Prut a început, însă, pregătirile de acum o lună, fiindcă grosul lotului fostei formații secunde a Științei reprezintă naționala de juniori a Moldovei și va participa la un Open în Suedia, la începutul lunii viitoare.
Pe 20 iulie, handbaliștii din Moldova vor face joncțiunea cu vechii și noii lor colegi, fiindcă, în afara antrenorului secund Eusebiu Hagiu, există noutăți și la nivelul lotului de jucători. Astfel, conducerea clubului a transferat doi jucători de la CSS Galați, formație care a participat luna trecută la turneul final al handbaliștilor juniori I, ocupând locul 4. Cei doi sunt Bogdan Rață, care a fost ales în echipa ideală a turneului, și Eduard Ghenghea.
De asemenea, managerul Radu Ababei intenționează să mai aducă jucători aflați la vârsta junioratului care, împreună cu cei de la CSS Bacău, să se bată pentru nou titlu național la juniori I. ”Cu 6-7 juniori ai noștri și cu ce au cei de la CSS Bacău, eu sper să se alcătuiască o echipă care să se bată la titlu în campionatul viitor al juniorilor. Vom purta discuții cu conducerea CSS Bacău și sper ca acest proiect să se materializeze cu succes”, a declarat Radu Ababei.
Încă nu s-a luat o decizie referitoare la transferarea unor jucători de la Știința Municipal Dedeman Bacău, însă se pare că fostul portar al naționalei de tineret a României, Ștefan Grigoraș, va evolua sub culorile CSM-ului în sezonul viitor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.