Finală spectaculoasă: CSM Moinești – AS N. Bălcescu 4-3 (2-1)


CSM Moinești și AS Nicolae Bălcescu au oferit celor circa 300 de spectatori prezenți sâmbătă dimineață pe stadionul ”Lucrețiu Avram” un joc spectaculos, cu mult peste nivelul eșalonului în care evoluează cele două formații. Șapte goluri, răsturnări de scor, cartonașe galbene și roșii, toate acestea au constituit ingredientele unui joc care a făcut deliciul celor prezenți.
Moineștenii au început mai bine și în minutul 16 conduceau deja cu 2-0, datorită punctelor reușite de Darie și Rusu. Se părea că victoria le va aparține fără probleme, după ce tot ei au irosit o suită de mari ocazii, însă cu două minute înainte de pauză, Albu a relansat partida cu o lovitură de cap din careul mic.
Dacă Albu a relansat jocul, în minutul 62 a fost rândul lui Negru să iasă la rampă, aducând egalarea. Nica a readus Moineștiul în avantaj în minutul 67 dar, după alte cinci minute, același Albu a marcat golul meciului, cu un șut de senzație de la circa 25 de metri, sub transversală. Golul victoriei celor de la CSM Moinești a fost înscris chiar de antrenorul-jucător Sorin Trofin, care a executat precis, la colțul scurt, o lovitură liberă dintr-un unghi închis.
CSM Moinești câștigă astfel faza județeană a Cupei României și va continua competiția luna viitoare, când vor intra în cursă și echipele din Liga a III-a.

CSM Moinești: Cojocaru – Filip, C. Trofin, Rusu, Irimia, Diaconu (Nica), Enache (Fodor – eliminat în min. 89), Darie, Vieru, S. Trofin, Chelariu.
AS N. Bălcescu: Benea – Cojan, Melinte, Bușilă, Albu, Crețu (Budăeș), Dogaru, Iștoc (eliminat în min. 77), A. Negru, Vraciu, Grosu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.